GALA Povești cu Profit – Made in Romania

ev-digital-rom

Pe o piață dominată de companii străine, câțiva antreprenori și manageri de top au dezvoltat branduri românești cu afaceri de miliarde de lei. Viziunea și inovația i-au ajutat să se bată de la egal la egal pe piețele lor cu multinaționale care dispun de resurse mult mai mari pentru promovare și creștere. Profit.ro aplaudă oamenii care au îndrăznit în ciuda vremii și vremurilor să construiască afaceri puternice, coerente, profitabile. Au avut o idee și au reușit să facă rost de bani pentru a o transforma în afacere, iar după ce au stabilizat-o au căutat finanțare pentru a o duce la nivelul următor. Conduc unele dintre marile companii din industria în care activează și sunt în măsură să împărtășească din lecțiile învățate în business. Au vrut să fie cu un pas înaintea competiției și 
s-au gândit la metodele cele mai bune pentru 
a atrage clienți.

Profit.ro premiază excelența, viziunea, profesionalismul unor oameni care nu numai că își imaginează viitorul, dar îndrăznesc să îl și modeleze cu propriile forțe. De energia lor beneficiază milioane de angajați iar produsele și serviciile aduse pe piață îmbunătățesc viața de zi cu zi a oamenilor. Rădăcina gândirii lor este grija pentru viitor și ambiția de a-l croi după propriile dorințe și visuri. Poveștile lor pot fi surse de inspirație pentru cei care își doresc un astfel de traseu profesional, iar în acest context, Profit.ro premiază 10 antreprenori și manageri români care s-au detașat în fruntea ”plutonului” și au scris povești frumoase de business.

Criterii de selecție:

 • Evoluțiile afacerilor liderilor de business nominalizați în 
cursul anului 2018
 • Valoarea business-ului
 • Notorietatea brandului
 • Novație
 • Expansiune pe piețe noi
 • Implicare socială și impact asupra comunității

Din 17 septembrie, postul de televiziune Profit TV a fost lansat și e singurul canal TV de business din România, o platformă de soluții utile pentru toți oamenii de afaceri, dar și una de educație economică, prin care va fi explicat întreprinderilor mici și mijlocii, ca și altor antreprenori, ce anume se întâmplă în mediul de afaceri și cum pot avea succes.

În cadrul Galei Povești cu profit… made in Romania, postul Profit TV, va fi lansat oficial. Evenimentul va fi transmis LIVE pe canalul Profit TV.

Data: 20 Noiembrie 2018

Unde: Hotel JW Marriott, Salon CD

Număr participanți: 250-300

 • 19.00-19.30 – Welcome guests
 • 19.30 – Cuvânt de deschidere Profit.ro
 • 19.45 – Invitat special Profit.ro
 • 20.00 – Gala Povești cu Profit… made in Romania
 • 21.30 – Cocktail & networking

Parteneri:

BTbitdefender Print exxon

fan-courier iqos superbet logo-alb-telekom alb UPC

Partener media:

profit TV800x800_logo_transparent

Rezervă-ţi un loc acum la GALA Povești cu Profit – Made in Romania

Eroare: Toate campurile sunt obligatorii!

Confirmarea de participare se poate face până la data de 16 noiembrie 2018.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii